Afstuderen bij IDS

Wil jij afstuderen bij IDS?

Bij IDS staat innovatie en kennis centraal, en dat geldt ook voor onze afstudeerders. Als afstudeerder krijg je bij IDS de kans om te werken aan projecten met  je collega’s. Wil je weten hoe de afstudeerders voor jou deze periode hebben ervaren? Lees dan verder! 

Sophie

Sophie liep haar afstudeerstage bij ons in 2024 voor de opleiding Communications aan Hogeschoool Utrecht.

‘De logistieke brance was voor mij een nieuw werkgebied, dus dat was even inkomen. Maar vanaf het begin ben ik erg goed geholpen door mijn collega’s en begeleider. Je kan namelijk altijd bij een collega langslopen. Dit vond ik een erg fijne manier van begeleiding. Er is een open sfeer binnen de organisatie. En in de periode dat ik bij IDS mijn stage liep heb ik veel geleerd over mijzelf en over het vakgebied. Er zit namelijk zoveel meer achter transport dan alleen je pakketje van DHL.’ 

“Je bent niet een stagiair, maar echt een collega.”

Samen leren en groeien 

Je maakt deel uit van een dynamische omgeving waarin jouw kennis kan omzetting in prachtische toepassingen. Onze fouces ligt op samenwerken, groeien en het delen van kennis. Als afstudeerder bij IDS krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkeln en waardevolle bijdragen te leveren aan onze organisatie.

Samenwerken met studenten

Bij IDS geloven we dat studenten een frisse en innovatieve blik meebrengen naar onze organisatie. Daarom verwelkomen we enthousiaste studenten die klaar zijn om de uitdagingen van de logistieke sector aan te gaan en tegelijkertijd waardevolle ervaring op te doen. Of je nu studeert aan een universiteit of een hogeschool, als afstudeerder bij IDS krijg je de kans om in een dynamische omgeving te werken, waar elke dag nieuwe uitdagingen en kansen brengt. 

Persoonlijke ontwikkeling

Bij IDS geloven we dat een afstudeerperiode niet alleen om academische prestaties draait, maar ook om jouw persoonlijke ontwikkeling. Daarom bieden we een omgeving waarin je de kans krijgt om te leren en te groeien, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Daarom bieden we bij IDS een werkomgeving die het belang van teamwork, communicatie en welzijn benadrukt. Tijdens je stage krijg je de gelegenheid om deel te nemen aan teambuildingactiviteiten, te netwerken en van collega’s te leren. We willen dat je afstudeerperiode zowel leerzaam als plezierig is, en zorgen voor een evenwicht tussen werk en ontspanning.

Ezri

Ezri liep haar afstudeerstage bij ons in 2024 voor de opleiding Logistics Management aan Hogeschool Utrecht. 

Je kent iedereen, want de organisatie is niet heel groot. Dat zorgt voor een informele en gezellige sfeer. Wat ik ook erg fijn vond is dat er altijd wel iemand klaarstaat om je te helpen als je ergens niet uitkomt. Er wordt altijd tijd gemaakt om samen met je begeleider te doorlopen als je ergens vastloopt. Deze periode heeft mij vooral geleerd om vijf stappen verder te denken. Zo is de logistieke branche erg algemeen, maar per klant is het juist heel persoonlijk. Dat maakt het werk divers en uitdagend.’

”De wereld van transport is zo groot!” 

Wij maken ambities waar– IDS

Bel, mail of app ons!    Adres

    Rijnzathe 6
    3454 PV | Utrecht

    WhatsApp