Ilona Appelboom-Boere over IDS

IDS, een begrip in de logistiek en daarom werk ik hier met veel plezier. Mijn naam is Ilona Appelboom-Boere en werk al meer dan 12 jaar bij IDS. Na de studie Logistiek en Technische Vervoerskunde ben ik al vrij snel bij IDS gaan werken. 

De combinatie van stukgoed en bulkvervoer en de daarbij behorende soms wat complexe transportprocessen die deels bestaan uit gevaarlijke stoffen, is hetgeen waar ik mede als Veiligheidsadviseur, een hoop voldoening uit haal.

Waarom IDS

In afgelopen jaren heb ik hele leuke klanten mogen begeleiden en mooie projecten gedaan. Het is erg leuk om samen met klanten en vervoerders processen zo effectief en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Iedere minuut telt in onze branche. Op dit moment houd ik me bezig met invoicetrajecten, dit maken we geheel klantspecifiek en proberen hierin zoveel mogelijk efficiencyslagen te behalen. Want ook in dit proces valt een hoop tijdwinst te behalen.

Het is iedere keer weer een mooie uitdaging om samen met klanten en vervoerders het beste voor iedereen te realiseren. En daarbij een leuke en langdurige relatie op te bouwen. Natuurlijk houd je het geen 12 jaar vol zonder leuke collega’s, klanten en vervoerders. We zijn een hechte, gezellige en trouwe club.

Bel, mail of app ons!

Adres

Rijnzathe 6
3454 PV | Utrecht

WhatsApp